Servicii

Siguranța dumneavoastră e datoria noastră!

Pachetul de servicii

Cuprinde trei elemente:

 • Agenții de paz – dispun în obiectivul dvs. un program stabilit prin contract.
 • Echipajele de intervenție rapidă care sunt folosite în cazul unor situații mai delicate la solicitarea agenților de pază dispuși în obiectiv sau a beneficiarului.
 • Inspectorii companiei ce au rolul de a superviza bună desfășurare a actului de pază în cadrul fiecărui obiectiv.

Dotarea agenției:

 • uniformă
 • tonfă
 • spray-uri lacrimogene
 • telefoane mobile
 • stații emisie-recepție
 • la cererea beneficiarului putând fi dotați cu pistol cu gloanțe de cauciuc sau gaze

Servicii de pază:

Suntem o firma de pază și protecție cu experiență de 9 ani. Oferim servicii de pază și protecție pentru orice fel de obiectiv, magazine, supermarket-uri, fabrici, instituții publice, șantiere, evenimente, concerte!

Servicii de pază:

Pentru orice tip de proiect aflat în desfășurare, nu contează dimensiunea site-ului de construcție atât timp cât planul de pază este realizat corespunzător.

În toate șantierele, echipamentul specific este extrem de important și valoros de aceea trebuie monitorizat permanent. Pentru că nu mereu pot fi transportate și depozitate în zone considerate sigure, echipamentele și utilajele rămân, de foarte multe ori, în zona obiectivului de lucru. Astfel acestea sunt expuse unor riscuri majore.

Serviciul de pază și securitate cu efective umane presupune:

 • prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor;
 • controlul accesului autovehiculelor și/sau persoanelor în/din incinta unui obiectiv;
 • prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor sau pătrunderilor neautorizate în reședințe private sau de firmă.

Toți agenții de securitate sunt dotați cu echipament specific, conform reglementărilor în vigoare, pentru a face față oricărei situații și pentru a oferi clienților siguranța de care au nevoie.

Firma noastră va oferă servicii de pază pentru instituții de învățământ.

Indiferent de serviciul pentru care ne contactați, va vom oferi consultanță, astfel încât să identificăm împreună soluția completă de pază și protecția a dvs., și a obiectivelor dvs.

Asigurăm consultanță de specialitate și pentru realizarea planurilor de pază, care conform legii trebuiesc făcute de către beneficiari, în vederea depunerii și aprobării acestora de către autorități.

Pază rezidențială cuprinde un complex de sisteme, măsuri și proceduri implementate de compania noastră astfel încât siguranță locuinței dumneavoastră să fie la cel mai înalt nivel.

La Stirion Security va asigurăm o mulțime de soluții de securitate personalizate pentru locuința dumneavoastră, incluzând: montare, monitorizare și verificare alarme, controlul accesului, prevenirea sustragerilor și a vandalismului.

Dezvoltăm și folosim tehnologiile cele mai avansate din domeniu. Mulțumită colaborărilor cu firme internaționale aducem pe piață românească soluții tehnologice de avangardă, integrându-le în sisteme de siguranță personalizate pentru nevoile fiecărui client în parte.

Avem agenți de pază profesioniști, cu înalta calificare în domeniu, cu pregătire fizică adecvată, capabili să rezolve toate situațiile care se confruntă pe timpul executării serviciului de pază.

Cuprinde trei elemente:

Agenții de pază dispun în obiectivul dvs. un program stabilit prin contract.

Echipajele de intervenție rapidă care sunt folosite în cazul unor situații mai delicate la solicitarea agenților de pază dispuși în obiectiv sau a beneficiarului.

Inspectorii companiei ce au rolul de a superviza bună desfășurare a actului de pază în cadrul fiecărui obiectiv.

Firma noastră va oferă servicii de pază pt obiective industriale de stat/private.

Suntem o companie de securitate modernă având logistică necesară desfășurării actului de securitate în condiții optime și un management bun performant axat pe îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prestate.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitați să ne contactați.